vrijdag 12 augustus 2011

Batteries charged

Terug van weggeweest.

Het heeft begot deugd gedaan. Het was ook nodig om er even tussenuit te knijpen. De laatste werkdag was er net dat eentje teveel. Alles liep in het honderd; wat ook maar fout kon gaan, ging dan ook de volle 100% mis. Man, man, wat had ik het gehad, meer als gehad!

Was het omdat ik wist dat het laatste dag was, of was ik gewoon, wie weet...

Na de laatste werkdag nog gauw even een avondje van Gent Jazz meegepikt en dan was het op naar een welverdiende vakantie. De eerste dagen was het nog wat harken en zwoegen om in de vakantiesfeer te komen en de werkbesognes van me af te schudden, maar eenmaal daarna was het puur genieten. Trektocht met de kinderen. En dat hebben ze voortreffelijk gedaan. zonder morren hebben ze drie dagen gewandeld, geklommen en getrokken.


Bij thuiskomst eerst nog een weekendje in de modderige klei van Dranouter geploeterd en deze week is het opnieuw werken geblazen (de eerste dag op het werk liep alles terug in het honderd, dus er zijn gelukkig nog zekerheden in het leven)

3 opmerkingen:

 1. blij dat je terug bent en genoten hebt van vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blij je terug te zien/lezen, Storm !
  Moet toch zwaar geweest zijn voor de kinderen..., maar heerlijk !
  'De wet van Murphy'..., blijft een zekerheid...
  Lie(f)s.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Graag wil ik in zo'n hangmat genieten van mijn vakantie. Schaduw genoeg in mijn tuin alleen de warmte van de zon ontbreekt.
  Jullie vakantie duurt toch nog wel even?
  Vriendelijke vakantiegroet

  BeantwoordenVerwijderen