zondag 24 maart 2013

Verbouwingen. The Sequel: kinderkamers deel 4!

Het is niet omdat het hier op deze blog de voorbije maanden wat stiller was, we ook effectief stil gezeten hebben. De kamer van onze jongste spruit is klaar. De kastenwand voor boeken, kleren en speelgoed is afgewerkt. De deurtjes van het gedeelte met kleren zijn opgehangen. De twee onderste schuiven voor kousen en ondergoed zijn geïnstalleerd. En het massa speelgoed is in de kasten geraakt.


De zoon is er met veel plezier ingetrokken! Het feit dat hij er deze keer in slaagt om telkens zijn kamer zelf op te ruimen en niet meer de ganse boel laat slingeren, maken al het werk de moeite waard


Ook zijn boomhut aka stapelbed zijn klaar. Het slaapt geweldig, zegt hij! Het enige wat ik nog eens moet doen is een setje grepen voor een klimmuur bestellen en monteren, zodat hij ook via de muur en een systeem met touw en caribinier aan de het plafond, via de muur in zijn bed kan klimmen!

8 opmerkingen:

 1. Sjiek hoor...!!
  Voor zo'n bed wil je toch met plezier steeds je kamer opruimen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb jij kinderen, Marjolijn?
   Zoja zijn ze toch van een heel ander soort dan mijn nooit-opruim-kinderen.

   Verwijderen
 2. haha, geweldig hoor!
  Hopelijk kan hij er lang van genieten...

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is prachtig gedaan ! Wie zou er niet in zo'n kamer willen slapen als kind ?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 'Het feit dat hij er in slaagt om telkens zijn kamer zelf op te ruimen en niet meer de ganse boel laat slingeren.' Kan je hier ook zo'n kamer komen installeren? Please?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kinderen die hun kamer opruimen? Hier is dat nog niet uitgevonden.

  BeantwoordenVerwijderen