zaterdag 29 januari 2011

Een chihuahua begot!

Zaterdagnamiddag is het Zeescoutsnamiddag voor de kinderen en dus rust voor de ouders! Woeha! Dus kids gaan afzetten in het stad en tijd zat voor een koffie en Fnac-bezoek.
Slecht nieuws eigenlijk want ik moest met bezwaard gemoed tickets gaan inruilen! Immers het concert van The Black Keys in Lille is gecancelled! Eens was ik zo gelukkig de Fnac buiten gehuppeld met onvervalste tickets voor het concert op 25 maart in mijn pocket. Maar helaas pindakaas wegens overververmoeidheid van teveel gigs en (teveel) succes met hun laatste album Brothers (en terecht eigenlijk want een dijk van een groep en cd) zijn de helft van de concerten van de Australische en Europese tour afgelast. Waaronder dat van Rijsel :-(

Dus tickets ingeruild en wat rondgestruind in de Fnac.

Loopt daar een jong koppeltje. Met een roze buggy. Met elk een roos bundeltje in de armen (slechts een echte vent durft roze te dragen). Kweenie hoe lief hé!

Maar wel elk met een chihuahua begot!

2 opmerkingen:

 1. Oh getsie zeg. Het is echt wel een kleffe dag vandaag.
  Spijtig van the Black Keys trouwens, volgens het lief was het één van de beste concerten van vorig jaar. (ja, proper van mij dat ik nog wat zout in de wonde strooi... Sorry)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kefferklef! (woordspeling intended)Wie steekt er nu een chihuahua in een roos vestje en dan in een roze buggy? Een buggy is voor kinderen. Een hond heeft poten voor op te lopen!

  Enorm spijtig van de Black Keys!!!! Keek er echt naar uit! Alvast bedankt om het er nog eens in te wrijven! ;-)

  Ik zal me maar troosten met Band of Horses eind februari in de AB.

  BeantwoordenVerwijderen