zondag 16 oktober 2011

Update

Oeps. Mijn laatste post was van bijna een maand geleden. Alweer een maand voorbij zonder het te beseffen. Hoe vaak alweer niet gezegd: " Och daar ga ik over schrijven". Of: "Nu ga ik me zetten en echt de tijd nemen omeen stukje schrijven". Maar neen. En steeds maar weer kwam het er niet van. Het ergste van al is dat het de voorbije maand niet echt druk was.
Ik ga dringend moeten cursussen; time managemant of mindmapping zijn aangewezen!


Te druk met het genieten van de nazomer? Misschien wel. Alleszins een paar fantastische BBQ's achter de rug. Eentje rustig met vrienden en de kindjes op een stralende zondag. En één wild "vuurfeestje" met maten. Voorzien van Whisky, vlees op het open vuur, sigaren en een nachtelijke wandeling van een bende zatte venten in het bos met onweer op de achtergrond. Moet erbij vermeld worden dat verdwalen ons deel was.

Daarnaast ook volop de laatste verbouwingen aan het plannen, de kinderkamers moeten af voor ons Konijn (ze zit begot al in het zesde) richting humaniora trekt. Alles lag vast maar op het laatste toch maar het ganse plan omgegooid.

Mijn 42ste verjaardag gevierd in september. Twee-en-veertig! Stel u voor. Dat waren waren vroeger verschrikkelijk oude mensen die van 42. Slik!

Veel naar Pink Floyd geluisterd. Ik weet niet waarom, maar af en toe komen die klassiekers bovendrijven (zou dat iets te maken hebben met die 42).Veel naar de nieuwe van de Foo Fighters geluisterd (Wasting Light, een verjaardagscadeau).

Onwaarschijnlijk genoten van Norwegian Wood van Marukami. Mooi. Breekbaar mooi. Verslavend zelfs. Maar het kreeg een scherp kantje toen plots met een zelfmoordpoging geconfronteerd werden.

6 opmerkingen:

 1. Jaaa, zo'n ongelooflijk mooi boek, maar wel droevig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alsnog proficiat met je verjaardag ! Time flies when you're having fun.
  Geef mij maar Pink Floyd every day !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent een jaartje jonger maar ik zie hier toch dezelfde smaken naar boven komen: pink floyd, sigaren, whisky (ik drink liever cognac), boswandelingen en last but not least: zat. lol

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hipperdepip nog veel vuurkorfjesfeesten!
  42 is een hele mooie leeftijd. (zegt iemand die nog efkes 42 is)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefelicitaart met de verjaardag, en dat bloggen, ah, dat komt wel als de zin ook weer komt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Merci! Merci! Pink Floud rules!

  BeantwoordenVerwijderen