donderdag 25 juli 2013

Er even tussenuit!

In de "grote vakantie" moeten we helaas wat meer (hard werken we altijd) werken dan tijdens de "gewone maanden". Dat durft wel eens tegenvallen. Om iederen hier op het werk de kans te geven 3 weken verlof te nemen, dienen er door de achterblijvers dubbele shifts gedraaid te worden. Nu, deze zomer met al dat mooie weer valt dat allemaal best mee. Er kan na de dagtaak nog voldoende genoten worden van het zomergevoel, zoals daar zijn terrasjes, festivals en dergelijke meer.

Deze week had ik het geluk een drietal dagen vrij te zijn (na wat schuiven en schikken). Eerder een uitzondering maar desalniettemin mooi meegenomen. Een bijkomend pluspunt waren 2 pagadders die op kamp waren. Zodoende konden de echtelieden er ook eens tusssenuit!

Het werd een B&B in Bretagne te Pluméliau voor een "trip down memory lane": La Trinité sur Mer, Quiberon, Rennes.Het gastenverblijf was een oase van groen en rust! Chambres d'hôtes KERDAVID.

Een echte Aanrader!!!

5 opmerkingen:

 1. Heerlijk toch...!!
  Het was vast dubbel genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Omdat ik jou nergens kan volgen, Storm, via rss of een mailtje, ben ik jou gewoon kwijtgespeeld..., eerlijk... !
  Lie(f)s.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij ons het ook zo : de achterblijvers hebben meer te doen om alles tijdig buiten te krijgen. Maar elk op zijn beurt, hé.
  Ziet er mooi en rustig uit. Geniet ervan !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. altijd leuk zo'n korte trip
  en jullie waren prachtig gelogeerd zie ik

  BeantwoordenVerwijderen