dinsdag 22 maart 2011

Moviestar, moviestar, you think you are a moviestar!

Ons Konijn (mijn dochter van 11) wordt een filmster begot.

Moviestart, moviestar
you think you are a movie

moviestar, moviestar
you think you are a movie-star

Filmproductiehuis Bosbros (producent van oa Minoes, Abeltje, Ja zuster, Nee zuster en Hoe overleef ik Mezelf) , produceert een nieuwe kinderlangspeelfilm Dolfje Weerwolfje.


Het gaat om een verfilming van het boek Dolfje Weerwolfje van de hand van auteur Paul van Loon. Het verhaal gaat over een jongetje, Dolfje, die er op zijn zevende verjaardag achterkomt dat hij een weerwolf is. Het verhaal werkt zich naar een climax toe rondom de schoolvoorstelling van Peter en de Wolf waarin het 'schoolorkest' een behoorlijke rol speelt.


De opnames met het schoolorkest gebeuren te Brugge in de turnzaal van Howest. Voor deze opnames was men op zoek naar jonge muziekantjes die het leuk zouden vinden om eens een in een film  mee te spelen.

Toen mijn dochter het hoorde, was er geen houden meer aan. Ze moest en zou meespelen. Dus foto's en aanvraag opgestuurd en ze is erbij. Het kot zal te klein vanavond als ze hoort!

Ons Konijn een filmster begot. Ze ziet al helemaal zitten. De kapsones enzo - that is.

2 opmerkingen:

  1. Leukleuk!! Maar pas maar op, voor je het weet loopt ze met zo'n klein hondje onder d'r arm à la Paris Hilton en ben je 'de vader ván'.. ;P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Stel je voor! Zo'n platinablonde filmster vol plastiek en siliconen als dochter! Met een chihuahua op de arm of in een flashy roze buggy! Ik mag er niet aan denken! Een echte nachtmerrie! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen