zaterdag 19 november 2011

Crossing border

Het is dit weekend Crossing Border festival in Antwerpen. Een festival van muziek en litteratuur.


Het festival gaat zowel door in de geweldige Bourlaschouwberg als in de Arenergschouwberg.

Vandaag kan je er Josh T. Pearson bewonderen.

En morgen James Vincent McMorrow.


Dus als je vandaag en/of morgen niets te doen, maak dan nondeù£$%µ*me dat ge in Antwerpen zijt, dat ge goed en aandachtig luistert en dat ge hard in uw handen klapt 'alst' goed is!

En damned, neen ik zal daar niet zijn, neen! Ik zit hier met crossing borders op het werk! Het kan niet elke week feest zijn, begot!

5 opmerkingen:

 1. Geniet toch van je weekend, Storm !
  Lie(f)s.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ondergetekende kon er helaas ook niet bij zijn. Ik heb nog geen Belgische reviews gelezen maar in Nederland worden de concerten van bovenstaande mannen tot de beste van het weekend gerekend.

  Andere namen die daar enorm goed bevonden werden waren St. Vincent en Jonathan Wilson. Die laatste was niet aanwezig in Antwerpen maar ik zag hem in de AB vorige week en het was meer dan de moeite.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Josh T. Pearson was heel erg goed. Die vreemde mix van hartverscheurende liedjes met standup comedy er tussen werkte wel.

  McMorrow was ik gaan kijken op aanraden van deze post en het viel me wat tegen. Het was niet slecht, maar het deed me weinig.

  The Low Anthem had er heel veel zin in. Ze hebben 30 mins langer gespeeld en zijn daarna nog een tijdje doorgegeaan in de inkomhal van de Bourla omdat ze moesten stoppen. Fantastisch optreden.

  En Wye Oak was een ontdekking.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Linn: ik heb ook nergens recesies gelezen. Nog optredens in het verschiet? Mcmorrow via jouw blog leren kennen, dus nogmaals bedankt. Van Jonathan Wilson ben ik niet zo onder de indruk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Maarten: Dank voor je reactie!Blijkbaar waren de grappige bindteksten van Josh T Pearson ook opmerkelijk op Boomtown Gentse feesten en was het daar ook een indrukwekkend en beklijvend optreden (zie blog Volume 12: http://blog.volume12.net/16058.htm)
  Wye Oak ken ik niet, bedankt voor de tip. Ik ga eens op zoek op Spotify.

  BeantwoordenVerwijderen