maandag 6 juni 2011

Lazy monday

Een week niets geschreven wegens te druk. Goed bezig! Tijd om daar iets aan te veranderen dus... Nochtans zijn er de nodige rustpunten geweest de vorige week, maar toen had ik te druk met gewoon nietsdoen. Ook dat is nodig.

Vorige week maandag waren C en ik eindelijk (ik kan me de vorige keer zelfs niet meer herinneren) nog eens samen een dagje vrij. Hoogtijd om samen nog eens een restaurantje, een terrasje en een klapken (zonder dat het over de dagelijkse organisatie des huizes en kinderen gaat) te doen.

Met een trouwfeest in het vooruitzicht waar onze aanwezigheid op prijs zou gesteld worden, moest de dame des huizes natuurlijk de nodige inkopen doen (Waarom is het toch dat telkens er een feest in zicht komt, vrouwen plots beseffen niets meer in de kleerkast hangen te hebben)
Nu, zolang het nuttige aan het aangename gekoppeld kan worden, heb ik daar niets op tegen. Iemand moet de zakken dragen, nietwaar.

Het werd een leuk dagje Gent onder een stralende zon. De middaglunch (een zuiders en een Toscaans bordje) werd genuttigd op het zonovergoten terras van Het Dagelijks Brood. Het heeft gesmaakt, dankuwel. Trouwens de verse muntlimonade is een aanrader!


Het shoppen ging vlot. Na twee winkels was de buit binnen en het mag gezegd: de dame des huizes zag er stralend uit in haar nieuwe garderobe. Daar het winkelen dermate vlot verliet was er nog tijd in overvloed voor een lekkere koffie te nuttigen in de OR Espressobar.


Niets leuker dan met de benen op de chauffage naar buiten te turen, te genieten van de koffie en onbeschaamd commentaar te geven.

5 opmerkingen:

 1. dat commentaar geven is het leukste hé ;)
  fijn dat jullie zo'n leuke dag hadden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wees blij dat alleen maar bij trouwfeesten ontdekt wordt dat er niks meer in de kast hang. 't Zou erger zijn, moest het 3x per maand gebeuren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zálig, Storm, zo'n 'lazy day' !
  Lie(f)s.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. uw foto's zouden van mij wel wat groter mogen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ lies: Yep!
  @ Elke: Och neeeeeeen!
  @ Lies: Zeg wel! Zo kunnen er niet genoeg zijn.
  @ ysabje: Als je er op klikt worden ze toch groter?

  BeantwoordenVerwijderen